show less show more

Public Group

active 1 week, 2 days ago

Group Admins

Til sammenligning var det fotballdrakter

FOR Frank Lampard er det på Stamford Bridge hvor han håper hans nye signeringer vil ha størst innvirkning.

Til sammenligning var det bare tre lag som fikk flere poeng enn dem på veien, og bare Man City scoret flere mål.

Det viste hvor styrkene deres var i den siste kampanjen – på disken og med mindre av ballen.

fotballdrakter
Hjemme slet de, hovedsakelig fordi lagene visste hvordan de skulle få en over seg; lene deg tilbake og gi dem ballen og ønsker å frustrere.

Lampard har nå gamechangers i troppen sin – både i sin første XI og også på benken for å virkelig blande det med både Liverpool og Man City i år.

fotballdrakt
Klopps Liverpool har en forutsigbar og konsekvent start XI – forrige sesong hadde de syv spillere som startet 30 kamper eller mer.

Og med Peps City vet du aldri helt hvilket system og hvilke ansikter han vil gå med når lagarkene kommer ut, delvis på grunn av styrken i dybden han har.

Noen ganger lar vi oss rive med nye signeringer og forventer at en leder får dem alle inn i start-XI samtidig, men det burde ikke være tilfelle.

Og Frank kan bli sett på som den gode fyren i fotball, men han har vist fra forrige sesong og med Derby County at han ikke er redd for å ta tøffe beslutninger og utelate store navn.

Enten det er Werner, Havertz, Ziyech, Ben Chilwell eller Thiago Silva, er jeg sikker på at alle vil smake på subs-benken på et eller annet tidspunkt denne sesongen.

voetbalshirts
Men det vil bli gjort for å nå klubbens kollektive mål – å bygge bro over gapet mellom Man City og Liverpool. De endte 33 poeng bak sistnevnte i fjor.

Hvor det begynner er sesongstart. Ved starten av den siste kampanjen vant Chelsea bare to av sine seks første kamper. De har ikke råd til å gjøre det denne gangen.

kjøpe fotballdrakter på nett
fotballdrakter eget trykk
lage fotballdrakter
bestille fotballdrakter på nett
billige fotballdrakter barn

©[2020] Ecospire

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account